La dona que preparava una foguera per purificar l’ambient

La policia ha d’intervenir a Terres de Sibós, a Sant Julià, per fer deposar l’actitud d’una resident que martell en mà trencava mobles i tot el que trobava per calar foc i combatre la màgia negra que segons ella li havien fet altres veïns, que ja fa temps que denuncien la situació i reclamen que les autoritats adoptin una solució

Estava segura que almenys alguns dels altres veïns li estaven fent màgia negra. Com a mínim. La seva manera de contrarestar la força, l’energia d’aquesta màgia, només podia ser purificant l’ambient. ‘Netejant’ el clima. Com? Fent una foguera. Calant foc. No va arribar ni a intentar-ho. Però la policia, diverses patrulles, van haver d’intervenir a Terres de Sibós, a la carretera de la Rabassa de Sant Julià, per frenar la jove.

Altres veïns havien advertit que la dona, que no és la primera vegada que protagonitza incidents, estava destrossant tot el que trobava al se abast. Fonamentalment, mobiliari del seu pis, d’una quarantena de metres quadrats i on, a banda d’ella, hi havia almenys dos gossos adults i tres més de cadells. Martell en mà, ja havia aixafat unes quantes cadires. I aplegava la fusta estellada en les immediacions de l’edifici. El següent pas es podia imaginar.

Com van poder, els agents de policia van fer deposar l’actitud de la dona. I una ambulància va traslladar la implicada fins al centre hospitalari, on hauria d’haver quedat ingressada a la planta de Salut Mental. Malauradament, no és el primer cop que una situació similar passa. Veïns de l’immoble -que acull altres casos socials- i persones coneixedores de la situació temen que qualsevol dia el que fins ara són problemes i molèsties que, no passen d’autodanyar-se o fer malbé certes pertinences, acabi desembocant en quelcom de més seriós.

D’aquí que els veïns consultats reclamen a les autoritats -“a qui correspongui, perquè tampoc no ho tenim del tot clar, encara que és cert que per incapacitar una persona cal la intervenció decidida de l’administració de Justícia”, han indicat alguns d’ells- que prenguin mesures, que posin fil a l’agulla i que evitin mals majors. En aquest sentit, deixen clar que per advertències veïnals no serà. I que hi ha temença i preocupació també és clar.

Comentaris (5)

Trending