Un davanter protagonista

Carlos Martínez, amb set gols i dues assistències, ha participat directament en més del 50% de les dianes de l’FC Andorra i, a més, són accions que han servit per sumar punts claus

La bona trajectòria de l’FC Andorra té diferents claus que l’expliquen. Una d’elles és diu Carlos Martínez. El davanter mataroní és un dels màxims anotadors del subgrup 3A de Segona B i de la categoria en general, amb set gols aconseguits. A banda, també ha estat l’autor de dues assistències decisives per a dianes dels seus companys, com la de Víctor Casadesús el passat diumenge al Johan Cruyff. És a dir, ha participat directament en 9 dels 16 gols aconseguits pels tricolors.

Per tant, no es pot negar: Carlos és un davanter que està tenint protagonisme, tant en les alineacions com en els resultats de l’equip. Al seu entendre, bona part de la culpa d’aquesta situació la tenen els companys: “estant connectant molt amb mi i em troben amb facilitat; el meu joc necessita que m’associï molt i que tinguem pilota de tres quarts de cap en endavant”. I això, remarca, està succeint.

El punta tricolor destaca, a més, un altre aspecte molt important dels gols marcats fins al moment. Són dianes de les quals l’equip se n’ha beneficiat molt. Contra el Barcelona B a Prada de Moles (1-0), enfront del Lleida (1-0), davant L’Hospitalet (0-1) i el Llagostera (2-0), els seus gols van servir per sumar la victòria i, per tant, de tres en tres. El mateix es pot dir de l’assistència del passat diumenge. “Els davanters sempre volem marcar, però, sobretot, que aquests gols et donin punts i ajudar a l’equip a estar a dalt”, destaca.

Per tant, no es pot negar: Carlos Martínez està sent un dels protagonistes a l’Andorra. Un paper que va reclamar fa unes setmanes, quan acumulava suplències. “Era un moment en el qual jo estava a bon nivell i donant punts i no entenia la situació”, recorda. Ara, però, remarca que “tinc més protagonisme i crec que, també, m’ho he guanyat”.

El davanter té ja la mirada posada en el gran partit d’aquest dissabte davant el Nàstic, amb el lideratge en joc. El duel d’anada a Tarragona va ser l’únic on un gol seu va ser estèril, a causa de la remuntada dels grana que va provocar, de ben segur, el dia més dolorós de la temporada pels jugadors tricolors. “Va ser un partit estrany i tenim ganes de jugar dissabte perquè ens podem posar líders i perquè estem en un bon moment; treure els tres punts seria magnífic”, comenta el punta tricolor.

Comentaris

Trending