Els consells del Brut per lluitar contra el coronavirus

La mascota del MoraBanc Andorra grava un vídeo on recorda les recomanacions que cal seguir per evitar el risc de contagi amb la Covid-19

La normalitat (la nova normalitat com s’ha batejat) s’apropa. També a Andorra. S’haurà d’afrontar seguint una sèrie de recomanacions i mesures estrictes per evitar el risc de contagi del coronavirus. Cal, doncs, fer pedagogia i això ha volgut fer el MoraBanc Andorra. L’elegit per aquesta tasca ha estat el Brut, l’home de les neus que s’ha convertit en la mascota del club.

Des de l’entitat tricolor s’ha compartit un vídeo on el ieti que des del 2018 és el gran animador dels partits a la Bombonera desgrana les recomanacions a seguir a partir d’ara per protegir-se davant el risc de rebrot de la Covid-19. I es fa de la millor forma possible: posant-les en pràctica.

Així, en la gravació, sota el títol ‘Brutegeix-te per brutegir-nos’, la mascota del MoraBanc recorda que cal rentar-se les mans amb aigua i sabó, que cal cuidar la higiene netejant les taules i altres elements dels llocs de feina i les llars, evitar sortir al carrer d’onze del matí a dues de la tarda –l’horari reservat per a la gent gran- o que cal portar mascareta. També, evidentment, remarca la necessitat de mantenir la distància social i que, aquests dies, quan se surti de casa cal fer-ho sense mascareta.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending