Casadesús, experiència de Copa per a l’FC Andorra

El davanter de S’Arenal acumula 28 partits i cinc gols al torneig del KO i deixa clar que a la plantilla li fa “molta il•lusió” participar-hi una temporada més i hi ha el desig de “donar moltes alegries”

Ja queda menys d’una setmana perquè el FC Andorra torni a competir. I ho farà en un torneig diferent, però sempre especial: la Copa. Ho sap molt bé el jugador tricolor que més partits acumula en la competició del KO: Víctor Casadesús. El davanter de S’Arenal deixa clar que, malgrat ser conscients que la prioritat és la lliga, també tenen ganes de progressar en aquest torneig i confia a poder donar “moltes alegries.

“És un campionat diferent”, explica el mallorquí, en una entrevista compartida al compte de YouTube del club tricolor. Al seu entendre, tot i que “nosaltres ens hem de centrar a la lliga”, tant ell com els seus companys tenen clar que “la Copa fa il·lusió”. A més, remarca, és una oportunitat per “jugadors que tenen menys minuts”, ja que “poden mostrar-se davant l’entrenador”.

Casadesús coneix bé la Copa i sap que té peculiaritats que la fan diferent de la lliga. “L’he jugat molts cops”, recorda, tot i admetre que a equips com el Mallorca, el Llevant o el Tenerife, “no era una prioritat i potser no li donàvem la importància que es mereix”.

En total, el punta balear ha disputat 28 partits de la competició del KO amb fins a sis equips diferents. El darrer, per cert, l’Andorra. La temporada passada va disputar els 210 minuts dels dos duels jugats pels tricolors, contra l’Andratx (3-0) i el Leganés (1-1 i derrota en la tanda de penals). Al llarg de totes aquestes presències ha aconseguit cinc gols.

I té ganes de continuar engrandint aquestes estadístiques. “Tant de bo puguem donar moltes alegries a l’afició en Copa”, afirma un Casadesús que compleix la segona temporada al Principat. “I estic molt content”, remarca.

Comentaris

Trending