Els batecs de l’escola d’Encamp

El centre ha publicat a xarxa la coreografia de percussió corporal basada en la cançó ‘Titanium’ de David Guetta i en la qual han participat uns 600 alumnes

L’Escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Encamp ha fet públic a les xarxes socials la gravació d’una actuació de percussió corporal gravada ara fa uns dies a la plaça dels Arínsols. En la iniciativa hi van prendre part fins a 600 alumnes, coordinats pel departament de música del centre. No és el primer cop que tiren endavant un vídeo d’aquest estil. En aquest cas, inspirada a la cançó ‘Titanium’ de David Guetta.

La coreografia ha estat ideada per Santi Serratosa seguint el tema del DJ francès. ‘L’escola d’Encamp batega!’ és el títol del vídeo, que ja es pot veure a YouTube. A la gravació feta el passat 18 de maig, hi van prendre part fins a 600 alumnes.

Es tracta d’una producció de percussió corporal amb la participació de tot l’alumnat i personal de l’escola. A banda, també hi col·labora el Cor de Rock, que interpreta la cançó. El resultat és el final de mesos de treball intens.

Comentaris (3)

Trending