Un andorrà envoltat de jugadors de Primera

El porter Iker Álvarez, jugador del Vila-real C, treballa aquests dies a les ordres d’Unai Emery i al costat de futbolistes d’elit com Parejo, Gerard Moreno, Paco Alcácer, Andrés Fernández o Sergio Asenjo

La plantilla del Vila-real ha començat aquesta setmana els entrenaments de pretemporada, de cara a preparar el retorn de la Lliga espanyola. Entre els jugadors que es troben a les ordres d’Unai Emery hi ha un andorrà. El jove Iker Álvarez és un dels futbolistes de la base grogueta que el tècnic basc ha seleccionat per treballar amb la primera plantilla.

El passat dimecres, el submarí groc va tornar a la feina després de vàries setmanes de descans. A les ordres d’Emery, un entrenador amb una llarga trajectòria ja a les banquetes comptant club com el València, el Sevilla, el PSG o l’Arsenal, entre altres, enceta un nou repte comandant un dels equips que en millor forma va acabar el passat campionat i que tothom pensa que pot ser, vistos els reforços tancats, un dels animadors de la lliga 2020-21.

Com és habitual en les pretemporades, el cos tècnic ha ampliat la base de treball amb diferents jugadors dels equips inferiors. I, entre ells, hi ha l’andorrà Iker Álvarez, oficialment membre de la plantilla del Vila-real C, amb el qual va disputar la passada temporada. El porter té l’oportunitat de compartir vestuari i treball amb alguns dels grans futbolistes de la lliga espanyola com ara Dani Parejo, tot just arribat des del València; Gerard Moreno o Paco Alcácer entre molts altres.

Clar que, tenint en compte la seva posició, el fill del seleccionador absolut, Koldo Álvarez, té clar en qui s’emmiralla: els dos porters del submarí groc: Sergio Asenjo i Andrés Fernández. A les xarxes ja es pot veure com treballa al seu costat.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending