Aldarulls a l’hotel, agressions de parella i ‘xuleig’ a policies

El cos de l’ordre deté els dos ocupants d’un vehicle, un per conduir sota els efectes de l’alcohol i l’altre per injuriar i plantar cara de mala manera als agentsEls uniformats arresten dues parelles per agredir-se mútuament, una d’elles integrada per residents i l’altra que estava armant un escàndol en l’establiment hoteler on estaven allotjats

Parelles agredint-se i ‘parelles’ plantant cara a policies. La policia va haver de practicar la setmana passada fins a nou detencions per una cosa o l’altra. A més, en algun cas, els aldarulls van tenir com a escenari hotels del Principat. En alguns casos, la presència de l’alcohol hi va tenir a veure. De fet, tres de les detencions van partir de controls relacionats amb la circulació i l’alcoholèmia.

Els dos primers arrestos van ser dilluns a darrera hora de la nit. La policia va aturar un vehicle perquè estava infringint el Codi de circulació. Passaven de les 11 de la nit, i el seu conductor, un home no resident de 36 anys, va donar una taxa de 1,86 grams d’alcohol per litre de sang. Dolgut per la detenció d’aquest, el seu acompanyant, també turista però en aquest cas de 40 anys, va començar a desafiar i a injuriar els agents que estaven participant en el control, desobeint de manera reiterada les ordres que li donaven. En conseqüència, també va acabar arrestat, en aquest cas com a autor d’uns delictes contra la funció pública i contra l’honor.

Encara no 48 hores després, de matinada, els responsables d’un hotel d’Andorra la Vella van haver de trucar a la policia perquè en una de les habitacions de l’establiment hi havia una notable batussa. Quan els agents es van presentar a l’hotel, poc abans de les 2 de la matinada, els uniformats van poder comprovar com un home i una dona de 55 i 56 anys no residents s’estaven agredint. En conseqüència van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic.

Dijous a la nit hi va tornar a haver un altre aldarull en un altre hotel de la capital. Una altra vegada els responsables de l’establiment van haver d’avisar la policia que un client, en aquest cas un no resident de 50 anys estava embolicant la troca a la recepció. Quan s’hi va presentar una patrulla, l’home no va afluixar. Més aviat al contrari. El client de l’hotel va mantenir una actitud desafiant, grollera i injuriosa vers els agents, que com en un altre cas, el van acabar detenint per un delicte contra la funció pública i un altre contra l’honor.

Aquest diumenge, els agents també van tenir, malauradament, feina, en aquest cas, per qüestions vinculades amb agressions en l’àmbit domèstic. Els dos casos, un a Sant Julià i un altre a Andorra la Vella, van tenir lloc entre 5 i 6 de la tarda. El primer cas és el que va tenir lloc a la parròquia laurediana. Es van detenir, encara que per separat, els dos integrants d’una parella, un home i una dona residents de 31 i 41 anys respectivament. A banda d’imputar-los als dos el delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic, a l’home també se’l v acusar d’un delicte contra l’administració de Justícia en haver fet cas omís a una ordenança penal de prohibició d'entrar en contacte amb l'altra persona detinguda.

La darrera detenció va tenir lloc a 3/4 de 6 de la tarda d’ahir quan la policia va haver d’intervenir, a Andorra la Vella, per una desavinença entre dues persones que havien estat parella. En presentar-se al lloc des d’on se’ls havia requerit, els agents van comprovar com un home resident de 31 anys havia empentat i esgarrapat, causant-li una ferida lleu en una mà, a la dona. L’home va acabar arrestat també per un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic.

Etiquetes

Comentaris

Trending