La pluja i un descuit originen una topada a la carretera de l’Obac

Un vehicle que circulava en direcció a Encamp ha picat contra un altre que anava en el mateix sentit però estava fent una maniobra per deixar la CG-2

L'accident ha afectat especialment el carril ascendent.
L'accident ha afectat especialment el carril ascendent.

Els cossos de seguretat han hagut d'intervenir aquesta tarda de diumenge en una topada que hi ha hagut a la carretera de l’Obac, a la CG-2, entre el despatx central de policia i un conegut hotel que té el seu accés principal en aquest vial. Aparentment, arran de la pluja que està caient des de fa una estona de forma intensa sobretot el Principat, un vehicle que circulava en direcció a Encamp ha picat per darrere contra un altre automòbil que anava en el mateix sentit però pretenia fer una maniobra per deixar la CG-2.

Agents de policia i integrants del servei de circulació d’Escaldes s’han dirigit cap al lloc dels fets per fer-se càrrec de la situació i mirar d’evitar que el sinistre alteri de forma important el trànsit. El xoc no ha comportat sortosament danys personals i els perjudicis haguts s'han limitat a qüestions materials. L’accident ha passat poc després de 2/4 de 5 d’aquesta tarda. La pluja que queia i un descuit serien la causa de tot plegat, amb un Nissan i un Renault com a implicats.

 

Comentaris (1)

Trending