Golafreria

Comentaris

Hi haurà gent que va començar el confinament com el veneçolà Juan Guaidó, prims i elegants i que l’acabaran com el seu compatriota Nicolás Maduro, amb més quilos al damunt i amb xandall. A aquest pas jo seré una combinació entre un lluitador de sumo i Bibendum, el ninot de Michelin. La salsitxa amb festucs és la meva nova religió i ja necessito un porter de discoteca a la porta de nevera. Cada cop que vaig a l’armari de les galetes tinc la sensació que m’està vigilant la Glòria Serra d’’Equipo de Investigación”. 

Menteixo per dir que he comprat bosses grans de Risketos Risi perquè no n’hi havia de petites. Ja procuro seguir la recomanació de l’Organització Mundial de la Salut perquè pronunciem OMS prolongadament per calmar i relaxar la ment mentre que la màscara comença a ser important també a casa, per defensar-me del ‘gulavirus’.

Una altra solució pot ser intentar fer una recepta del pollastre en salsa a l’estil d’algun gran i mediàtic cuiner. Necessito sal del mar Bàltic, nitrògen líquid, el Sant Greal,  alls utilitzats contra Dràcula a Transilvània, fulles de llorer exposades a la lluna plena la nit de Sant Joan i molles de pa de Chema de ‘Barrio Sésamo’.

A manca d’ingredients m’haurè de conformar amb una tassa de brou casolà.  Qualsevol solució és bona perquè començo a estar amb un sobrepès alarmant. Fins i tot, la setmana passada em van preguntar, durant una vídeotrucada, si m’havia comprat un Roomba, un robot aspirador domèstic que és rodonet. No era la Roomba. Era  la bàscula que fugia.

 

Comentaris (1)

Trending