Un nou cas fa pujar a sis els ingressats per coronavirus a l’hospital

Cap dels pacients es troba a l’UCI però es constata la tendència a l’alça de la pandèmia que s’ha registrat els darrers dies

L'hospital Nostra Senyora de Meritxell.
L'hospital Nostra Senyora de Meritxell. ARXIU

Un nou ingrés ha fet pujar fins a sis les persones que es troben a l’hospital de Meritxell amb coronavirus. D’aquesta forma es torna a igualar el màxim de pacients internats en la segona onada de la malaltia que va començar al juliol. Cap d’ells, però, es troba a la unitat de cures intensives.

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària ha actualitzat aquest matí el nombre de persones que es troben al centre hospitalari a conseqüència de la Covid-19. En les darreres hores hi ha hagut un nou ingrés, fet que fa que la xifra passi de cinc a sis pacients. Per ara, però, cap d’ells necessita estar a l’UCI.

En els darrers dies, la pandèmia està vivint un increment important dels casos. Per exemple, en la darrera actualització facilitada des de Salut, el dilluns, eren gairebé cent els casos nous detectats al llarg del cap de setmana. A més, algunes fonts consultades apunten que aquesta setmana el ritme s’ha mantingut i les dades que ha de donar a Govern també registraran un nombre important de nous contagis.

Aquesta evolució també s’ha notat al centre hospitalari. En una setmana, el nombre de pacients ingressats per culpa de la Covid-19 ha passat de dos a sis. En tots els casos, però, es tracta d’una decisió que respon més a criteris de prudència que no pas perquè l’estat del malalt sigui preocupant.

Etiquetes

Comentaris

Trending