Política

Principi d’acord entre CC i DA perquè els demòcrates s’afegeixin al projecte parroquial

Es configurarà una comissió electoral ampliada i en el programa electoral es deixarà clar quines formacions i sensibilitats polítiques formen part del Ciutadans Compromesos

T. S.

La unió del centre-dreta massanenc sota la denominació de Ciutadans Compromesos (CC) està una mica més a prop si és que mai havia estat gaire lluny. Els representants de CC i del comitè parroquial de Demòcrates per Andorra (DA) a la Massana han arribat a un principi d’acord pel qual aquests darrers s’integraran a la proposta parroquial transversal, que aquest dimarts mirarà també d’incloure Liberals d’Andorra.

La candidatura, li doni suport qui li doni suport, s’anomenarà Ciutadans Compromesos, sense que en la denominació hi apareguin ni altres noms ni cap logo. No obstant això, en els documents on s’expliqui el projecte, com poden ser la professió de fe i, sobretot, el programa electoral, es deixarà clar quines sensibilitats formen part de la proposta política i quins partits polítics hi donen suport. Amb aquesta fórmula, Demòcrates en principi hauria acceptat participar de la candidatura conjunta. Aquest dimarts hi ha d’haver contactes amb Liberals per tal de veure si també se sumen a la iniciativa.

També s’hauria acordat la creació d’una comissió electoral ampliada respecte de l’actual que serà l’encarregada de configurar la candidatura. És a dir, de triar els noms, les persones per al projecte. Fins ara formaven part d’aquesta comissió, pel que fa a CC, David Baró, Raül Ferré, Carles Naudi i Jordi Verdaguer. Aquest grup s’ampliarà amb representants de totes les sensibilitats que s’afegeixin a la plataforma parroquial i a partir d’aquí es treballarà en l’elecció dels candidats.

Comentaris


Ordena per: Data  Més valorats
Siutadà de la Massana
4.

Altaveu, revisa les teves fonts...

  • 2
  • 0
Joan
3.

CC ha governat amb majoria i tranquilitat, sense oposició, fent molt bona feina i per la Massana. A mi m’agrada que al Comú ho hagin varies persones i sensibilitats diferents. A les altres parroquies es segueix el model de CC de la Massana. Però qui liderarà?? Es de consens?

  • 4
  • 1
Joan
2.

Només miren per ells.
De vergonyia i dignitat ja fa dies que l han perdut.
La cadireta, l amiguisme els favorets es llur forma de viure.
I que no es perdin les formes d Andorranisme crònic i podrit de tots ells.
No pot canviar res fins quan la pobresa i la necessitat obligui a emprendre mesures.
Ho tenen tot capat i manegat.
Una llàstima.

  • 5
  • 4
Pues ho teniu CLAR!!!!
1.

Aixo jo li dic TRAÏCIO! CC ens heu ben près el pel cuan deuieu que no pactarieu mai amb DA! Heu perdut la confiançá i el vot dels de casa i de molta gent de la Massana. estigueu ben preparats perque al desembre os emportareu una molt bona sorpresa. Vergonya haurieu de tenir de pactar amb aquestos de DA. QUina rabia !

  • 12
  • 7

Comenta aquest article