Successos

Una esllavissada teòricament controlada torna el neguit a la zona del Punt

(AMB VÍDEO) Els equips de seguretat i prevenció han tallat el trànsit durant pràcticament tres quarts d’hora i l’absència d’explicacions ha generat tota mena d’especulacions

T. S.

Una esllavissada suposadament feta sota control -encara que hi ha fonts que qüestionen aquest fet- poc abans de les 9 de la nit, i que ha obligat a tallar el trànsit durant pràcticament tres quarts d’hora, ha tornat a portar el neguit a la zona del Punt de Trobada. La manca d’informació barrejada amb el tall de circulació i la intensa polseguera que ha originat la caiguda de rocs ha generat tota mena d’especulacions.

El tall de trànsit s’ha produït segons testimonis presencials poc abans de les 9 de la nit. Els equips de seguretat i prevenció que gestionen la crisi oberta amb l’esllavissada que hi va haver dissabte de la setmana passada a la parcel·la denominada ‘La Portalada’, i que integren des de bombers i policies, a membres del servei de circulació de Sant Julià i experts en diferents matèries, miren de tenir sota control la muntanya les 24 hores del dia.

Durant la jornada, i com ja s’havia advertint, el talús es va purgant tot sol i puntualment la polseguera impedeix durant uns instants la normal circulació. Quan els agents de policia que estan al càrrec de la gestió de la circulació adverteixen aquesta situació, interrompen el trànsit i adopten les mesures que consideren adients. Fonts properes al dispositiu, però, han explicat que aquesta nit s’ha fet una esllavissada controlada. És a dir, s’ha provocat una caiguda de rocs abans no baixessin pel seu propi pes. Però aquesta versió és contradita per persones que han hagut de marxar del lloc cames ajudeu-me i que asseguren que si hi hagués hagut el control afirmat la previsió hauria estat major.

En tot cas, la situació viscuda aquest vespre hauria estat més impactant que en altres moments i s’ha originat una espesa fumera amb el trànsit aturat. La interrupció ha durat uns 40 minuts i Mobilitat, a través de les xarxes, tan sols ha informat d’una situació de trànsit dens a l’altura de la Borda Sabater, en primer lloc, i, després, de circulació fluïda al conjunt de la xarxa viària. La sensibilitat que hi ha sobre la qüestió, el temor que una situació com la de dissabte passat pugui repetir-se i la rapidesa amb què circulen vídeos i imatges a través dels dispositius electrònics ha portat a tota la resta.

 

Comentaris

Xesc
Quina culpa en te DA o qualsevol altre partit? Abans de parlar hauríeu d’analitzar l’historic d’aquest desmunt i el per que fa tants anys que dura. Els experiments pot ser s’haurien de fer amb totes les obres que tenen embarrancades aquesta gent.
En resposta a Xesc
Berta
7.

Efectivament, Govern té la culpa per no prendre el control de la situació, perquè ja fa temps que saben que tot aquell desmunt abandonat en la carrera general és un perill i ens hi juguem la vida tots: residents, treballadors del Punt i turistes. Desprès se li demanen totes les responsabilitats a la família Cachafeiro, però Govern havia d'haver pres el control de la situació abans.

  • 3
  • 1
Marc
6.

Quina responsabilitat te el govern cuan la propietat del terreny es el sr cachafeiro i en cap moment desde que esta la obra parada si han parat a fe treballs de manteniment i reviso l' unic responsable aqui son els cachafeiro de tot aquet enrenou pero cla sempre estan els interesos economics que giren les tornes i es busquen responsables que siguin o els mes desamparats o que ni tenen a veure amb la situacio , siguen mes llogics i deixem nos de tanta ruqueria i veure com es la realitat

  • 4
  • 7
Xavi
5.

Controlada i una m***a, Jo era el segon cotxe de la fila i la cara de pànic del policia no tenia preu.

  • 21
  • 1
Xesc
4.

Quina culpa en te DA o qualsevol altre partit? Abans de parlar hauríeu d’analitzar l’historic d’aquest desmunt i el per que fa tants anys que dura. Els experiments pot ser s’haurien de fer amb totes les obres que tenen embarrancades aquesta gent.

  • 9
  • 10
TBO
3.

Aquests de DA són molt llestos pero encara no han apres que els experiments es fan amb gasosa. Algú no ha pensat que el millor que pot fer és plegar i marxar cap a casa

  • 11
  • 10

Comenta aquest article