Xavier Espot dona negatiu en la prova del coronavirus

El cap de Govern pateix un refredat i es va fer les anàlisis pertinents, que van determinar que no havia agafat Covid-19

Espot, durant el discurs.
Espot, durant el discurs.

El cap de Govern, Xavier Espot, ha donat negatiu en la prova del coronavirus que se li va fer després de presentar símptomes d’un refredat. Així ho ha explicat el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, durant la compareixença d’aquest dimarts al matí que ha servit per actualitzar tota la informació al voltant de la crisi sanitària.

L’executiu és manté, per ara, sense cap cas de coronavirus, tot i l’ensurt que va protagonitzar el mateix cap de Govern. Espot ha patit, segons ha indicat Benazet, un refredat i, davant la possibilitat que pogués estar infectat, se li va fer la prova pertinent. Un cop rebuts els resultats, ha donat negatiu. La situació del màxim responsable governamental també va ser seguit amb més cura atès que havia mantingut contacte amb una persona que posteriorment ha hagut de ser aïllada.

La resta de membres del gabinet –tant ministres com secretaris d’Estat-, ha apuntat el titular de Salut, estan “bé” tot i que, ha admès, “cansats” per l’estrès que suposa la crisi sanitària provocada per l’expansió del Covid-19. De fet, en la roda de premsa s’ha pogut comprovar com el portaveu de l’executiu, Eric Jover, mostrava clars símptomes d’afonia.

Comentaris (2)

Trending