Vila embasta una llista per aspirar a la reelecció a Sant Julià

Una reunió de l'actual cònsol major el dimecres desbloqueja la candidatura

Comentaris

-
-
El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila ha embastat una llista per presentar-se a la reelecció en els comicis que s'han convocat el proper 15 de desembre. Vila es va reunir dimecres a la nit a la parròquia laurediana i va  trobar suports per a poder tirar endavant el seu projecte.

La trobada va tenir lloc en un bar restaurant del carrer doctor Palau, a prop del Museu del Tabac. Vila ja havia anunciat la seva intenció de presentar-se a la reelecció per poder culminar diversos projectes que tenia en marxa com ara la tirolina, l'augment de la inversió en el poble i la proposta perquè Naturlandia començi a Sant Julià de Lòria. El tancament de la llista de Vila, que es farà tret d'un daltabaix de darrera hora, aporta una mica de llum a un complicat panorama lauredià. 

La plataforma ha activat les reunions entre aquest dijous i divendres perquè s'acosta la data límit de tancament de llistes, el pròxim dilluns, i el més calent és a l'aigüera. Davant d'aquesta situació, el PS està treballant en una llista en solitari. Té el número 1, un polític amb experiència i candidat a cònsol major en unes anteriors comunals lauredianes, però li falten dos noms per tancar la possible llista. Terceravia-Unió Laurediana es va reunir dimecres i té la candidatura pràcticament tancada amb Josep Majoral de líder. Ha deixat alguns llocs vacants perquè voldrien comptar amb Cerni Cairat de Desperta Laurèdia en el número set. Democràtes per la seva banda, està fragmentat en tres opcions: donar suport a Vila, integrar-se a la plataforma o anar amb Cairat si fa una llista de Desperta Laurèdia.

El ball de noms és notable i com sempre es busquen candidats que a més de sumar i no restar vots estiguin nets, sense deutes amb l'administració i causes judicials pendents. 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending