Viatge accidentat del MoraBanc Andorra per poder arribar a Madrid

L’equip ha estat més d’una hora aturat amb l’AVE a Guadalajara per un problema degut al mal temps i al final ha decidit continuar la ruta en autocar

Diversos jugadors esperant al comboi de l'AVE.
Diversos jugadors esperant al comboi de l'AVE.
El MoraBanc Andorra té una difícil missió aquesta tarda de diumenge davant el totpoderós Reial Madrid en la Lliga Endesa. Les dificultats, però, no vénen mai soles, i el conjunt andorrà està tenint un accidentat viatge cap a la capital d’Espanya. Una suposada avaria a les vies ferroviàries producte aparentment del mal temps ha obligat a canviar el pla de viatge que tenia dissenyat l’entitat. Els jugadors i tècnics, sinó passa res més d’estrany, acabaran arribant a Madrid en autocar.

La idea inicial, com sempre que es juga a la capital d’Espanya -ben diferent és si el rival és el Fuenlabrada-, era anar fins a l’estació d’Atotxa en el tren d’alta velocitat. L’agafen a Lleida i amb tres hores hom es planta a la capital espanyola. Però com ha anat indicant l’entitat andorrana per les xarxes socials, sense un motiu molt clar, l’AVE que els havia de dur aquesta tarda-vespre a Madrid portava aturat ja ben bé una hora a Guadalajara quan, finalment, el grup ha decidit continuar la ruta en autocar.

Aparentment, ha informat el propi MoraBanc, el mal temps hauria comportat dificultats en les vies que impedien el normal funcionament del tren. Renfe, però, tampoc no ha informat amb gaire detall i menys precisió, i vist que no estava clar quan podia arribar a durar la interrupció, finalment els responsables de la logística del club han optat per contractar un autocar perquè els garantís l’enllaç entre Guadalajara i Madrid i així assegurar-se una hora més o menys segura d’arribada.

Etiquetes

Comentaris

Trending