Veïns d'Ordino denuncien bretolades i incivisme durant el Roser

La festa és l'escenari de pràctiques de 'botellón', pixades al carrer i brutícia

-
-
Veïns d'Ordino s'han queixat de les pràctiques de 'botellón', pixades al carrer i altres actes incívics durant la celebració del Roser d'Ordino que va començar el passat divendres.  No és el primer cop que la festa és l'escenari d'uns fets semblants tot i que en els darrers anys s'han dut a terme accions de control, com ara més presència policial.

El 'botellón', les pixades al carrer, la brutícia o altres actes incívics han tornat a protagonitzar el Roser d'Ordino. Alguns veïns han mostrat la seva indignació a través de les xarxes socials amb vídeos i fotografies. Als darrers anys s'han fet accions de control per evitar aldarulls. Aixi, en el cas del consum de begudes alcohòliques, s’impedeix la venda als joves menors d’edat dins de la plaça. Les porten, però, en bosses de la compra, i van als aparcaments per fer 'botellón'.

La festa del Roser ha celebrat els seus cinquanta anys d'història des que es va decidir que tingués una durada de quatre dies. Va ser el 1969 quan es van traslladar els festius que es donaven per Sant Corneli a principis del mes de juliol.

Els aparcaments han acollit pràctiques de 'botellón' com és el cas del Centre de Tecnificació o de l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança. Els veïns també es queixen de la brutícia i de diverses bretolades com el fet de jugar a beisbol contra els cotxes que hi havia en un aparcament.

 

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending