Veïns d’Encamp lamenten el ‘pipi-can social’ del Prat Gran

Residents a les proximitats del que fins ara ha estat el gran pulmó verd urbà de la parròquia es queixen de l’acumulació de propietaris de gossos que hi ha en algunes hores

-
-
Veïns d’Encamp es queixen de l’acumulació de propietaris de gossos o d’acompanyants de propietaris de gossos que en algunes hores del dia hi ha al ‘pipi-can’ de l’aparcament del Prat Gran de la parròquia. Lamenten que la infraestructura per a les mascotes s’hagi convertit en un punt de trobada, en un lloc de reunió social.

Les persones que lamenten la situació, són conscients de la necessitat de sortir al carrer i asseguren que no volen dur a terme cap persecució, però també recorden que hi ha unes recomanacions actives i que el seu compliment comunitari ajuda a què tothom s’impliqui en complir. Al contrari, hi ha una desmotivació conjunta que porta a incomplir.

D’igual manera, els mateixos veïns han advertit d’una activitat i presència de vianants anormalment alta per l’estat excepcional que estem vivint a la zona de la carretera de Vila. Cert, però, que en moltes ocasions es tracta de persones que de manera individual surten a estirar les cames.

Comentaris (5)

Trending