Vallnord – Pal Arinsal obrirà al 100% les seves pistes

Pel Pont de la Puríssima estrenarà l’Snowpark amb el nivell iniciació i mitjà

-
-
Vallnord - Pal Arinsal augmentarà al 100% l’obertura de les seves pistes. Les nevades del mes de novembre i la feina realitzada durant la prèvia a l’obertura amb neu de cultiu han estat una bona posada a punt pel pont de la puríssima. L’estació tindrà connectats tots els sectors i obrirà les 46 pistes i dels remuntadors, ho farà amb el 97% del ginys disponibles per a tothom.

 Pel que fa a l’estat de la neu, els esquiadors es podran trobar fins a gruixos de neu de 30 cm a cota baixa i 60 cm a cota alta amb qualitat de neu pols. Les precipitacions que s’esperen en les properes hores, podran ajudar a augmentar els gruixos  i seguir treballant en la neu de cultiu i preparació de neu, però pel cap de setmana es preveu una bona temperatura i condicions.

Així mateix, pel que fa a les activitats alternatives, Vallnord – Pal Arinsal, que ha treballat durant l’estiu en el manteniment dels circuits i en la diferenciació de les modalitats pràctica d’esports de neu, tindrà disponible tots els circuits d’esquí de muntanya i de raquetes de neu per als seus clients. En activitats d’aventura per als més petits i per a adults, també obrirà el pont al 100%.

Els clients podran gaudir d’activitats com el tradicional Big Zip i pista de trineu o les novetats Snowtrike i buggies, entre altres. També es comptarà amb el telefèric que uneix els dominis d’Arinsal i de Pal i el telecabina que connecta el centre de la parròquia de la Massana amb el peu de pistes de Pal i el telecabina d’Arinsal.

Etiquetes

Comentaris

Trending