Vallnord-Pal Arinsal inaugura dissabte la temporada amb el 89% de les pistes obertes

Les activitats d’esquí alternatiu estaran disponibles al 100%

-
-
Les nevades a inici de mes i la baixada de temperatures han posat a punt l’estació de la Massana, que obrirà amb tots els sectors connectats, tant Pal, coll de la Botella i Arinsal, segons informa el camp de neu en un comunicat. Així doncs, Vallnord-Pal Arinsal inaugurarà una temporada de 136 dies el dia previst amb uns gruixos de fins a 60 cm. En total, l’estació obrirà un 89% de pistes i un 97% de remuntadors. Al sector de Pal, els clients podran gaudir d’un 100% de pistes i remuntadors oberts. Pel que fa al sector d’Arinsal, hi haurà un 79% de pistes obertes (15 de 19) i un 91% de remuntadors actius, és a dir, 10 d’11.

Les activitats d’esquí alternatiu també estaran disponibles al 100%. Tots els circuits d’esquí de muntanya (7 circuits) així com els de raquetes de neu (6 circuits). L’estació comença la temporada amb tots els sectors connectats i amb la pista Marrades oberta, la de menys alçada de tota l’estació, que arriba al poble Arinsal a la cota 1.500 a peu de pistes. Amb les inversions realitzades a inicis de temporada, Vallnord-Pal Arinsal preveu poder garantir l’obertura d’aquesta pista durant tota la temporada.

En aquesta primera cita, els esquiadors podran gaudir del 97% de les pistes, és a dir, de 12 de 13 activitats que s’ofereixen al sector de Pal com el Big Zip, Parc de Cordes i Pistes de trineus, entre altres. Així mateix, podran completar la seva experiència com ja és habitual amb diferents ofertes gastronòmiques gràcies als deu restaurants disponibles a diferents localitzacions i sectors: el Pla de la Cot, Xalet Igloo, Coll de la Botella i molts altres. A més, l’estació inaugura el mateix dia els tradicionals sopars d’alta muntanya al Pla de la Cot, on els clients poden accedir esquiant, amb 'retrack' o caminant.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.