Vall Banc assegura que demana “les informacions habituals i normals” als clients per poder accedir a la renda variable

De moment només es poden desfer els títols que cotitzen a l’Ibex perquè l’AFA encara no ha donat l’autorització necessària per poder realitzar els fons 

-
-
Vall Banc assegura que la documentació que sol·licita als seus clients per tal que puguin accedir a la renda variable que ha estat durant anys bloquejada a Credit Suisse no va més enllà del que estableix la legislació vigent. De moment, però, hi ha moltíssimes limitacions per poder desfer les posicions. Per poder realitzar els fons, que és una grandíssima part del volum de renda variable formalment deslliurada, cal una autorització del regulador financer, de l’Autoritat Financera (AFA) que per ara no ha arribat encara.

Amb tot, segons Vall Banc, “els nostres clients poden operar lliurement amb les seves posicions” i que “es demanen les informacions habituals i normals referents a l’actualització de dades bancàries complint els requeriments que estableixen les disposicions legals vigents”. Molts clients, però, troben que després de les exhaustives anàlisis a les quals van haver de sotmetre’s en molts casos perquè fossin autoritzats a passar de BPA a Vall Banc, segons quina informació es demana ara “és excessiva”, opinió que no es comparteix des de l’entitat.

“Els nostres gestors es troben a la disposició dels nostres clients per a tot allò que necessitin per agilitzar i reduir el màxim possible els tràmits legals requerits”, afirmen les fonts oficials de Vall Banc consultades. Una vegada l’accés a la renda variable sigui total i absolut caldrà veure quin és el comportament dels clients i quin és el volum de dipòsits que acaben retirant-se.

 

Comentaris

Trending