Validades les dues candidatures que es presenten a les eleccions de la FAF

Carles Riba i Fèlix Álvarez lideren unes llistes de suposada renovació i de presumpta continuïtat en vista als comicis del 12 de setembre

-
-
Les dues candidatures presentades divendres amb les eleccions del 12 de setembre en l’horitzó han estat validades per la directiva en funcions de la Federació Andorrana de Futbol (FAF). D’aquesta manera, la llista liderada per Fèlix Álvarez i de suposada continuïtat se les haurà amb el grup que encapçala Carles Riba i que presumptament comportaria una renovació.

En qualsevol cas, és evident que tant el candidat a president com els dos candidats a vicepresidents de la llista d’Álvarez, començant per ell mateix, són integrants de la junta sortint. El trio de capçalera el formen l’esmentat exjugador internacional, l’actual vicepresident Alfonso Martín i el fins ara vocal Ricard Tolosa. Però més significatiu que el fet que siguin tres membres de la directiva sortint és encara el control tot que Martín té sobre el grup.

A ningú no se li escapa la íntima relació, directa o a través de la seva parella, que Martín té amb dos clubs, un de futbol (Extremenya) i un altre de gimnàstica (Rítmica dels Serradells). Doncs integrants o exintegrants d’un club i altre nodreixen la llista d’Álvarez-Martín. Josep Antoni Combarros (candidat a tresorer) i l’aspirant a vocal Josep Izquierdo tenien vincles amb l’Extremenya presidida per la dona de Martín. Dos altres candidats a vocal, Anna Pazos i Joan Foix, estan involucrats en la junta directiva del Serradells de gimnàstica rítmica de la qual la dona de Martín n’és la tresorera.

Quant a la junta que lidera Carles Riba, exseleccionador de futbol sala al seu dia, té com a candidats a vicepresidents l’actual màxim responsable de la Federació de Caça i Pesca, Josep Maria Cabanes, pare de jugadors de l’Inter d’Escaldes, i l’exdirectiu de la FAF Javier Granged. Entre altres membres d’aquesta segona llista, la de pretesa renovació, hi ha els empresaris Denis García i Josep Maria Cornella, l’actual consellera comunal a la majoria demòcrata d’Encamp Laura Mas o l’exjugador de bàsquet i actual empleat justament del comú encampadà Jordi Olcina.

Documents

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending