UxEE proposa una web social i revisió dels preus de les escoles bressol per a les famílies amb dificultats

Elisabet Zoppetti diu que els salaris no són res de l’altre món i els preus dels lloguers elevats

Candidats d'Unió per Escaldes-Engordany.
Candidats d'Unió per Escaldes-Engordany.
UxEE considera que la parròquia d’Escaldes-Engordany no és aliena a la difícil situació que viuen moltes famílies al país. Des de la formació s’han tingut en compte aquestes dificultats i per això anuncien que es tiraran endavant diverses iniciatives per millorar-ne la situació. Una de les mesures que es portaran a terme és la creació d’una web social “creada i gestionada des del comú en la qual les famílies podran oferir de manera altruista tant material escolar com material esportiu per a la canalla de les famílies que no poden assumir el cost d’aquest material” ha explicat Elisabet Zoppetti, número 3 de la candidata d’Unió X Escaldes-Engordany.

El que es pretén des de la formació és que, per exemple, “les famílies que tenen material d’esquí acumulat i no en fan res, en comptes de llençar-lo a les escombraries, puguin penjar-ho a la web i, d’aquesta manera, les famílies que no s’ho poden permetre recollirien aquest material per poder apuntar els seus fills a esquí escolar”.

Una altra de les accions que es portaran a terme és la revisió de les escoles bressol per aquelles famílies en situació de precarietat. “El cost d’aquestes pot implicar una despesa molt elevada per algunes famílies” ha indicat Elisabet Zoppetti. Des d’Unió X Escaldes-Engordany es treballarà perquè el departament de social del comú “analitzi cas per cas per poder adaptar el cost de l’escola bressol” a la realitat econòmica de les famílies.

La candidata número 3 de UxEE creu necessari ajudar a les famílies que no poden arribar a final de mes amb una reducció dels preus de les escoles bressol en un entorn on “els salaris no són res de l’altre món i els preus dels lloguers són molt elevats”.
 

Etiquetes

Comentaris

Trending