Usuaris dels Serradells lamenten no haver pogut ni tan sols retirar les pertinences de les taquilles

Molts dels fins ara socis del centre esportiu d’Andorra la Vella estan decidits a donar-se de baixa en saber-se que la possibilitat de poder tornar a usar la piscina va per llarg

-
-
L’anunci que durant la segona quinzena de febrer molts dels serveis que es prestaven al centre esportiu dels Serradells podran reprendre la seva activitat després del greu incendi que va patir una part del recinte el novembre passat no ha fet minvar la impaciència i el malestar d’alguns dels usuaris habituals del centre. De fet, un dels laments més compartits és que en aquests dos mesos no s’hagin trobat la manera de poder retirar les pertinences que els abonats tenen a les taquilles.

Les fonts consultades, properes a usuaris del centre que tenen utensilis personals i roba d’esport dins de les instal·lacions, creuen que s’hauria d’haver pogut fer com en el cas de l’aparcament i la retirada dels vehicles que hi havia estacionats quan el foc va prendre en la bastida exterior i la teulada de la part de la piscina. En principi, la zona de les taquilles no hauria sofert cap dany. Però davant els informes dels experts i la prudència amb què es vol tractar la qüestió, ara per ara s’ha desestimat aquesta possibilitat.

Alhora, també molts abonats estan a l’expectativa de quan es reobren finalment les instal·lacions i amb quins serveis i, sobretot, quina rebaixa sobre els preus inicials aplica el comú. Aquells usuaris que tenien com a epicentre la piscina ja estan decidits, clar està, a donar-se de baixa sinó ho han fet ja. Les obres per refer la zona de la piscina trigaran uns divuit mesos segons el calendari anunciat per la corporació fa uns dies. Això vol dir que no podrà tornar a entrar en servei fins a final de l’any que ve.

Comentaris (2)

Trending