Unió X Escaldes-Engordany aposta per l’habitatge i per dos grans projectes per atreure turistes

Martinez-Illescas defensa que el comú “ha d’implicar-se molt més” a l’hora de trobar solucions a la problemàtica del mercat de lloguer

Els membres de la candidatura, durant la presentació.
Els membres de la candidatura, durant la presentació.

La candidatura Unió X Escaldes-Engrodany (UxEE), amb la qual apleguen forces les branques parroquials de Liberals i Progressistes-SDP s’ha presentat aquest dijous tot incidint en el fet que el seu programa electoral apostarà de forma ferma per implicar més el comú en buscar solucions a la greu problemàtica de l’habitatge. A banda, també incorporen dos projectes que, juntament amb Caldea, han de permetre atreure  més turistes cap a la parròquia.

Aixi ho ha explicat el candidat a cònsol major, Higini Martínez-Illescas, que ha posat en relleu que el programa s’ha basat en l’aspecte  social, especialment en l’habitatge, ja que, al seu entendre, “el comú s’ha d’implicar molt més”. També entén necessari apostar per la dinamització de la parròquia amb “dos grans projectes” que faran que “els turistes vinguin a Escaldes i al país”.

La llista d’UxEE la conformen catorze persones i és totalment paritària, amb set homes i set dones. Jordi Moreno, número 2 de la candidatura ha indicat que “és un equip dinàmic i molt proper al ciutadà”. Es tracta de la suma d’esforços de liberals i progressistes. El primer representant d’aquesta formació, el número 4, Marc González, ha defensat que es “combina la visió progressista de SDP amb la necessitat d’impulsar i dinamitzar l’economia de Liberals”, el que suposa un “un tàndem molt especial perquè escoltem els problemes de la gent i ho combinem amb unes propostes molt fortes”.

Comentaris (3)

Trending