Unió Laurediana planteja que un edifici aculli la residència per a estudiants i necessitats ludicoesportives 

La formació liderada per Josep Majoral pensa en uns terrenys a Aixovall, a l’antic camp de futbol, o a la carretera de la Rabassa, a la zona dels Horts del Riu

-
-
La recuperació de terrenys per part del comú gràcies al desenvolupament del pla d’urbanisme és cabdal, segons el candidat a cònsol d’Unió Laurediana, Josep Majoral, per poder fer créixer la parròquia. En aquest marc, i a partir de parcel·les de què ja disposa la corporació, la formació laurediana planteja resoldre en un sol edifici dues necessitats que té Sant Julià a l’entendre de Majoral i el seu equip: la residència d’estudiants i més oferta lúdicoesportiva.

Majoral ha reiterat aquest dijous que per donar més vida a la parròquia, una de les vies és la universitat. Però que per fer créixer l’UdA cal que aquesta disposi d’un espai on poder allotjar estudiants estrangers que vinguin a estudiar al Principat. En col·laboració amb el Govern s’hauria de construir aquesta residència que també hauria d’acollir instal·lacions de naturalesa esportiva que també fan falta a la parròquia.

Acompanyat d’altres membres de la candidatura, Majoral ha explicat que dos possibles espais que podrien acollir l’immoble per la residència i altres activitats complementàries és el terreny d’Aixovall on antigament hi havia el camp de futbol, d’uns 2.000 metres quadrats, o la parcel·la de la carretera de la Rabassa denominada Horts del Riu, que disposa de 12.000 metres quadrats.

Comentaris

Trending