Una trentena de temporers argentins més marxen cap al seu país via Barcelona

(AMB VÍDEO) Han sortit aquest matí des de l’Estació nacional d’autobusos i arribaran a Buenos Aires ja ben entrat el diumenge

-
-
Una trentena de temporers argentins més han deixat aquest matí Andorra en direcció a Barcelona, primera parada en el viatge que els ha de portar cap al seu país, després d’estar més setmanes del que esperaven retinguts al Principat per culpa de les excepcionalitats causades pel coronavirus i per la decisió del govern argentí, durant un temps, de no permetre ni tan sols la repatriació dels seus propis compatriotes.

Dos autocars de Nadal-Julià han calgut (han d’anar al 30% màxim d’ocupació) per traslladar fins a la terminal T1 de l’aeroport del Prat, a tocar de Barcelona, els 29 temporers que formaven part d’aquesta expedició. A mitja tarda agafaran, si no hi ha canvis ni impediments, un vol directe fins a Buenos Aires. Els treballadors que han estat aquest hivern al Principat haurien d’arribar al seu país ben entrat el nostre diumenge.

De sortides imminents i previstes en queda una altra, els propers dies, que facilitaria el retorn de 20 temporers més que s'havien quedat atrapats a Andorra. En aquest cas, formarien part d'una expedició més àmplia que ha d'enlairar-se des de Madrid. La sortida d'aquest dissabte cap a Barcelona ha estat organitzada conjuntament pels ministeris de Turisme i d'Afers Exteriors.

 

Comentaris

Trending