Una quarantena d'alumnes i un col·laborador de l'escola francesa d'Ordino afectats per una reacció cutània

Encara es desconeixen les causes i aquest dimecres hi tornarà a haver classe

L'escola francesa d'Ordino.
L'escola francesa d'Ordino.
Una quarantena d'alumnes i un col·laborador educativa de l'escola primària francesa d'Ordino han patit aquest dimarts a la tarda una reacció cutània amb granellada i picors i, en alguns casos, mal de cap i de panxa. Els alumnes afectats són els més grans del centre, d'entre 9 i 11 anys i que estan ubicats a la planta baixa del complex escolar Germans de Riba.

Són quatre classes i un total de 47 alumnes. Fins al centre escolar s'han traslladat efectius dels bombers, ambulàncies amb metges del SAAS, i tècnics del Govern. Encara es desconeixen les causes encara que tot apunta a una intoxicacio

En principi es descarta que sigui el menjar ja que els alumnes i els mestres han fet el mateix menú així com l'aigua. Hi ha alumnes que són celíacs que han fet un menú diferent i que també han patit picors.

Tres dels alumnes han estat traslladats a l'hospital i després de passar diverses proves han estat donats d'alta. Aquest dimecres hi tornarà a haver classes ja que els bombers han descartat la presència de tòxics. No s'utilitzarà, però, la planta baixa.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending