Una topada entre una autocaravana i un cotxe d’autoescola alenteix el trànsit a l’avinguda Tarragona

El furgó, estranger, ha picat per darrere el vehicle d’aprenentatge a l’altura de l’hipermercat Andorra 2000 en sentit pujada i el fet afecta la circulació

-
-
Una topada sense conseqüències personals protagonitzat per una autocaravana estrangera i un cotxe d’una autoescola del Principat està causant un alentiment del trànsit per l’avinguda Tarragona i, en general, està fent més lenta la circulació a d’altres punts cèntrics de la capital en fer l’efecte de vas comunicant el sinistre ocorregut a l’altura de l’hipermercat Andorra 2000 però en el sentit ascendent, és a dir, en direcció a Escaldes i Encamp.

Sortosament, només s’han hagut de lamentar danys materials tot i l’ensurt provocat pel xoc. Bombers -especialment per netejar la calçada-, policia i el servei de circulació d’Andorra la Vella s’han desplaçat fins al lloc dels fets per comandar les diverses tasques que un incident d’aquestes característiques obliga a fer (des de regular el trànsit a posar en marxa l’atestat). També s’ha traslladat fins al mateix indret una grua per retirar els vehicles implicats.


 

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.