Una topada entre una autocaravana i un cotxe d’autoescola alenteix el trànsit a l’avinguda Tarragona

El furgó, estranger, ha picat per darrere el vehicle d’aprenentatge a l’altura de l’hipermercat Andorra 2000 en sentit pujada i el fet afecta la circulació

-
-
Una topada sense conseqüències personals protagonitzat per una autocaravana estrangera i un cotxe d’una autoescola del Principat està causant un alentiment del trànsit per l’avinguda Tarragona i, en general, està fent més lenta la circulació a d’altres punts cèntrics de la capital en fer l’efecte de vas comunicant el sinistre ocorregut a l’altura de l’hipermercat Andorra 2000 però en el sentit ascendent, és a dir, en direcció a Escaldes i Encamp.

Sortosament, només s’han hagut de lamentar danys materials tot i l’ensurt provocat pel xoc. Bombers -especialment per netejar la calçada-, policia i el servei de circulació d’Andorra la Vella s’han desplaçat fins al lloc dels fets per comandar les diverses tasques que un incident d’aquestes característiques obliga a fer (des de regular el trànsit a posar en marxa l’atestat). També s’ha traslladat fins al mateix indret una grua per retirar els vehicles implicats.


 

Comentaris

Trending