Donat d'alta el motorista ferit en la topada amb un cotxe a la carretera de l'Obac

Mentre no s'ha atès el pilot de la moto i no s'han retirat de la calçada els dos vehicles implicats, hi ha hagut una estona de col·lapse circulatori

-
-
Finalment l'accident hagut a la carretera de l'Obac entre una moto i un cotxe no ha estat tan greu com inicialment semblava. De fet, el conductor de la motocicleta, un noi de 20 anys resident al Principat, ja ha estat donat d'alta després de ser tractat al centre hospitalari de les contusions sofertes. El sinistre ha passat poc abans de 2/4 de 9 del matí i per l'hora que era, i mentre no s'han retirat el ferit i els vehicles implicats, ha causat cert col·lapse circulatori.

El xoc s'ha produït just a l'altura d'una gasolinera de la marca Repsol i s'hi han vist implicats un turisme Renault Twingo i una motocicleta Suzuki GSX 250, tots dos amb plaques de matrícula del Principat. Tant els equips de salvament com de seguretat s’han traslladat d’immediat al lloc dels fets i han immobilitzat el conductor del vehicle de dues rodes, que és el que s’hauria endut la pitjor part, amb l’objectiu de traslladar-lo ràpidament al centre hospitalari per poder ser atès. Després de la revisió oportuna ha estat donat d'alta.

El trànsit s'ha vist afectat i, a tot estirar, durant una estona, s'ha donat pas alternatiu, generant algunes notables retencions. L’accident ha ocorregut a l’altura de la citada gasolinera -carretera general CG-2 al punt quilomètric 0,9- en terme parroquial d'Escaldes, un punt on malauradament no és la primera vegada que hi ha xocs i, a més, de certa consideració.

 

Comentaris

Trending