Una furgoneta es precipita des de la carretera a un prat a Ordino

L’accident ha passat vers la 1 del migdia a la carretera general CG3 a l’altura de la Clota Verda i el conductor i únic ocupant del vehicle ha sortit pràcticament il·lès (AMB VÍDEO)

-
-
Per causes que hores d’ara es desconeixen, una furgoneta matriculada al Principat s’ha precipitat des de la carretera fins a un prat, superant les proteccions metàl·liques i caient des d’una bona alçada a l’altura de la Clota Verda, a la parròquia d’Ordino. El conductor i únic ocupant del vehicle ha sortit pràcticament il·lès del sinistre, com a molt hauria patit algunes contusions encara pendents de revisar.

L’accident ha succeït pels volts de la 1 del migdia. L’únic vehicle implicat circulava per la carretera general CG3 en sentit ascendent, és a dir, des de la Massana cap a Ordino. De fet, ja estava en terme parroquial d’aquesta darrera parròquia, just a l’entrada del nucli urbà. No se sap el motiu pel qual el conductor de la furgoneta ha perdut el control de la mateixa i se li ha anat cap a la seva esquerra precipitant-se en un prat de la Borda de cal Reig. El prat està completament nevat i la carretera també presentava algunes clapes d’humitat. El vehicle ha quedat bolcat al prat.

 

 

Comentaris (1)

Trending