Una fuita d’aigua ha deixat 150 veïns de la part alta de Meritxell nou hores sense llum

L’estació transformadora subterrània de FEDA al carrer de les Canals d’Andorra la Vella va quedar inundada i va privar de servei elèctric de poc abans de les 7 de la tarda d’ahir a les 4 d’aquesta matinada

-
-
Durant pràcticament nou hores, uns 150 clients de FEDA de la part alta de l’avinguda Meritxell, al tomb del carrer de les Canals d’Andorra la Vella, han estat sense subministrament elèctric. Una fuita d’aigua va inundar completament ahir a la tarda l’estació transformadora subterrània que la companyia té a l’esmentat carrer de la capital i això va impossibilitar totalment el servei.

Els operaris de FEDA han restablert, a les 4 d’aquesta passada matinada, una incidència que ha afectat prop de 150 clients des d’ahir a les 18.43 hores. El servei no s’ha pogut restablir fins que no s’ha evacuat l’aigua de la instal·lació. La fuita d’aigua va deixar absolutament inundada l’estació transformadora subterrània i va impossibilitar restablir el servei fins que s’evacués l’aigua. Així doncs, un cop els bombers i el personal de manteniment del comú d’Andorra la Vella han controlat la fuita i han evacuat l’aigua de la instal·lació, no s’ha pogut restablir el servei.

Comentaris

Trending