Una falta antiesportiva i un bàsquet del Barça al darrer segon priven el MoraBanc de la Lliga Catalana

El conjunt andorrà ha dominat durant molts minuts i ha entrat a la recta final del matx amb quatre punts de marge però ha acabat cedint per un ajustat 92-93

Comentaris

-
-
El MoraBanc Andorra ha ofert una magnífica imatge en la final de la Lliga Catalana, disputada a Badalona, però finalment no ha pogut retenir el títol assolit l’any passat. Els andorrans han manat durant molts minuts davant un extraordinari conjunt, un Barça que no ha pogut assegurar-se el triomf fins al darrer segon. Una falta antiesportiva discutida però que era ha estat decisiva més enllà de l’encert en el tram final des de més enllà de 6,75 dels blaugrana.

Al contrari de la semifinal, en aquesta ocasió el conjunt que entrena Ibon Navarro, liderat per Moussa Diagne, ha mostrat una bona capacitat ofensiva. Però també ha estat molt intens i jugant bé en defensa. Tot plegat ha fet que el partit fos molt equilibrat en tot moment. Pocs punts han separat els uns dels altres. A la recta final, els andorrans tenien quatre punts de marge. Però l’encert de Nikola Mirotic, nova estrella blaugrana i MVP del partit, i de Karl Kuric des del triple ha servit per acostar molt molt el Barça.

Quedava només una possessió i el MoraBanc vencia per tres punts (92-89). Jeremy Senglin ha forçat una falta personal sobre un dels més joves, encara que talentosos, jugadors blaugrana, l’argentí Leandro Bolmaro. El base francès dels andorrans s’ha passat de frenada i ha comès una antiesportiva que ha permès el Barça anotar dos tirs lliures (92-91) i disposar d’una nova jugada. Bolmaro se l’ha jugat i ha estat Brandon Davis el qui ha anotat el 92-93 definitiu. La darrera acció andorrana, amb poc més d’un segon de temps, no ha anat enlloc.

Etiquetes

Comentaris

Trending