Una discussió conjugal permet resoldre un robatori a la biblioteca d’Encamp

La policia acudeix a un domicili, arresta un home de 34 anys i quan feia els tràmits necessaris descobreix que al mateix individu se’l buscava per haver agafat un ordinador de dependències comunals

-
-
Migdia de dissabte. Una parella discuteix. Malauradament, l’avís no agafa per sorpresa la policia. Massa sovint els agents han d’intervenir per discussions conjugals. Serà una més. Queda per comprovar l’abast de la situació. Fins on arriba la tensió. El que no s’imaginaven els uniformats és que acabarien resolent un robatori: el d’un ordinador a la biblioteca d’Encamp.

El requeriment per discussió i agressió entre conjugues el va rebre la policia poc després de 2/4 de 2 de la tarda de dissabte. Els agents es van activar per intentar resoldre la situació. La batussa es donava en un domicili d’Encamp. Cap allí es van dirigir els uniformats. De seguida van detenir un home no resident de 34 anys per haver maltractat la parella. La dona presentava hematomes en un avantbraç.

I mentre els agents tramitaven les diligències per un presumpte delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic, van esbrinar que l’arrestat era l’autor de la sostracció d’una torre d’ordinador de sobretaula, del teclat i d’un ratolí. Tot per un valor superior a 700 euros. El material havia estat robat de la biblioteca comunal d’Encamp. I els responsables de la mateixa havia interposat la denúncia per la desaparició dels aparells l’abril passat.

Davant la descoberta que l’arrestat per agredir la dona era presumiblement l’autor del robatori de l’ordinador, es va procedir a fer un registre domiciliari. Un escorcoll. I va trigar ben poc en aparèixer els aparells. Tot el material furtat es va recuperar. Era allí. En conseqüència, ja no hi havia dubte de l’autoria del fet. L’home, per tant, va ser detingut pel delicte de maltractament i per un altre contra el patrimoni.

Aquesta és una de les dinou detencions que la policia va dur a terme durant la setmana passada. Deu es van deure a alcoholèmies o petits fets relacionats amb estupefaents. Entre la resta hi va haver una alta detenció per maltractaments. També una parella i també a Encamp. En aquest cas, però, la batussa va ser la matinada de dissabte i les agressions, mútues. Recíproques.

Una dona i un home residents de 38 i 41 anys respectivament van acabar arrestats per haver-se esgarrapat ben de gust. Van ser els veïns els que van alertar la policia. I és que prop de les 4 de la matinada el soroll derivat de l’altercat que estaven protagonitzant dins de casa no deixava descansar la resta de veïns de l’edifici. Una altra detenció, doncs, per violència domèstica.

Etiquetes

Comentaris

Trending