Solucionada l'avaria que ha deixat quatre hores sense llum els abonats d'Aixirivall

La pana ha afectat uns 400 abonats

Comentaris

-
-
Una avaria ha deixat uns 400 abonats de Mútua Elèctrica d'Aixirivall sense llum a dos quarts de quatre de la tarda d'aquest dissabte. Els tècnics de la companyia laurediana han treballat ràpidament per a restablir el subministrament a aquest quart de la parròquia tot i que la tasca ha estat complicada. A quarts de sis ha estat localitzat el motiu de la pana i la llum ha tornat a tres quarts de set.

L'avaria és la segona que es produeix a Sant Julià de Lòria després del que va tenir lloc el passat 8 d'octubre i que va afectar el centre de la parròquia. En aquella ocasió va ser un problema en un enbrancament.

Aquest dissabte la pana ha tingut lloc en dos parallamps de la torre elèctrica situada a la urbanització la Corruga. El pas del temps i el consum s'apunten com a causes de l'avaria. Mútua Elèctrica treballa perquè durant l'any vinent no es reprodueixin aquestes panes.

Cal recordar també que durant les darreres tempestes un llamp va provocar un incendi en un transformador elèctric a la Rabassa.

                                    -

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending