Una altra proposta arquitectònica singular es projecta a les Llenguaderes dels Vilars

El projecte el promou la mateixa immobiliària que també dóna per fet un conjunt residencial que ni tan sols té els permisos per construir-se al coll d’Ordino

-
-
Un altre projecte singular veu la llum ‘sobre el paper’ a la zona coneguda com de les Llenguaderes dels Vilars. La mateixa promotora immobiliària que espera que es donin les condicions òptimes per poder obtenir, quan escaigui, els permisos necessaris del comú d’Ordino per construir un conjunt residencial al coll d’Ordino, projecta també un parell de viles ‘futuristes’ a Escaldes.

Les ‘villa’s house’ escaldenques han tingut molt menys ressò que l’Ordino Residential Mountain Resort però comencen a fer un cert rebombori a la parròquia central. Molt mínim, quedi clar. En aquest cas, però, seria molt prematur dir si contravé cap normativa malgrat que d’entrada el projecte, del mateix despatx d’arquitectura que l’ordinenc, pugui sobtar o ser impactant. Fonts comunals escaldenques han assegurat tenir total desconeixement de la iniciativa immobiliària. És evident doncs, també, asseguren les fonts, que no s’ha entrat cap sol·licitud d’obra relacionada amb les ‘villa’s house’ al comú d’Escaldes.

Fonts del sector urbanístic del país han explicat que pot tornar arribar a ser habitual que es pretengui vendre sobre plànol. De fet, s’està fent en alguns casos. Però que sobta que projectes tan singulars es promocionin com si puguin ser efectivament una realitat sense ni tan sols tenir clar que es puguin autoritzat legalment. “És molt més senzill fer prospeccions amb papers i dibuixos, i veure si pot tenir interès i sortir a compte i després mirar de convertir-ho en realitat que no pas fer-ho al revés. És menys arriscada la primera fórmula i certes empreses en fan el seu ‘modus operandi’”, indiquen les fonts.

Etiquetes

Una de les recreacions amb què es publicita el projecte del futur complex residencial.

Relacionat

Incredulitat a Ordino amb la promoció d’un complex residencial que fa saltar pels aires la normativa urbanística

Comentaris

Trending