Un motorista pateix politraumatismes en impactar contra un vehicle a la rotonda de la Margineda

L’accident, que ha acabar amb el cotxe implicat dins del recinte d’una gasolinera que hi ha a la zona, ha causat retencions durant gairebé una hora

-
-
Un jove motorista que baixava de la zona escolar de la Margineda ha patit múltiples politraumatismes que, d’entrada, no semblen presentar especial gravetat, després d’impactar contra un cotxe que pretenia anar cap a Santa Coloma. L’accident, a la rotonda de la Margineda, ha causat retencions durant prop d’una hora mentre s’ha retirat el ferit i els vehicles, alhora que agents de policia han iniciat les tasques habituals de realització del corresponent atestat.

El sinistre, el xoc cotxe-moto -Kawasaki KDX125 i un turisme Hyundai Kona, tots dos matriculats al Principat-, ha passat a 1/4 de 3 de la tarda i producte de l’impacte el vehicle implicat ha acabat accedint a l’interior del recinte de la gasolinera que queda just a tocar del pont romànic de la Margineda i s’ha estampat contra el muret que servei de base a la tanca. El jove conductor de la motocicleta ha estat atès en el mateix lloc del succés pel SUM i, posteriorment, traslladat pels bombers fins al centre hospitalari.

Fonts d’aquest centre sanitari han explicat que les lesions sofertes pel noi, de 17 anys i pendent encara de realitzar-li més proves, no presentaven una especial gravetat i que tot i haver patit diversos politraumatismes, d’entrada es descartava fins i tot haver de dur a terme cap intervenció quirúrgica.

Aquest és el ter accident del dia protagonitzat per un cotxe i una moto. Just a les 8 del matí, a l’avinguda d’Enclar i, per tant, no molt lluny del sinistre relatat anteriorment, una motocicleta Kawasaki Z i un turisme Toyota Corolla, ambdós amb matricula andorrana, han topat. Arran del xoc el conductor de la motocicleta, un home resident de 27 anys, ha resultat ferit. a 3/4 de 12 del migdia, al creuament de la rotonda del Pont de Tobira amb l'avinguda Tarragona han picat una motocicleta Aprilia SR125 matriculada al Principat i un turisme Ford Focus espanyol. El motorista, resident de 58 anys, ha resultat ferit.

Etiquetes

Comentaris

Trending