Un mes d’arrest domiciliari (condicional) per causar desperfectes per 2.200 euros a un cotxe policial

El resident il·legal detingut la matinada de dimarts al Pas de la Casa molt probablement serà expulsat per la via administrativa una vegada condemnat per un delicte menor de danys

-
-
El cotxe policial va pagar el seu excés d’alcohol a la sang. Suposadament, l’embriaguesa que portava, no excessiva però si ‘alimentada’ per l’alçada del Pas de la Casa, va ser l’únic motiu pel qual s’abonés contra un vehicle del cos d’ordre. La broma tot just li ha suposat un arrest domiciliari, i encara condicional, i haver d’abonar els 2.200 euros que costen els desperfectes causats a l’automòbil.

Aquesta és la sentència dictada en el marc d’un judici ràpid, és a dir, una ordenança penal, que va servir per condemnar el resident il·legal detingut la matinada d’ahir després que aparegués destrossat el vehicle de la policia, al Pas. Fars malmesos, retrovisors tancats, neteja parabrises arrencats i algun que altre bony a la carrosseria producte d’haver-s’hi abraonat al damunt i, després, haver-hi llançat un parell de cendrers al damunt.

L’home, un temporer d’altres hiverns al Principat que ara aparentment tornava a residir al Pas però sense fer-ho de forma legal -per tant, formalment, era com si fos un turista-, molt probablement serà expulsat per la via administrativa. Tot i això, si paga els desperfectes i no reitera en la seva violència danyosa, la condemna per un delicte menor de danys quedarà en no massa cosa. Segons les fonts, tot seria degut a l’alcoholèmia que presentava.

En el moment de ser detingut, i ho va ser una estona després de ‘barallar-se’ contra el cotxe policial, ja que mentre es va descobrir la malifeta i després es va fer una petita i breu enquesta per determinar qui havia estat l’autor de la destrossa, l’home, de nacionalitat argentina, va donar un índex d’1,23 grams d’alcohol per litre de sang.

 

-

Relacionat

Detingut un resident il·legal per destrossar un cotxe de policia al Pas de la Casa

Comentaris

Trending