Detingut un resident il·legal per destrossar un cotxe de policia al Pas de la Casa

L’home, que molt probablement serà multat i expulsat, ha donat un índex d’1,23 en el control d’alcoholèmia que se li ha practicat després de ser arrestat

-
-
Un resident il·legal al Pas de la Casa ha estat detingut aquesta matinada després que causés greus desperfectes en un vehicle policial. Agents de servei han descobert el cotxe fet malbé després d’una nit força moguda a la localitat encampadana. Després d’una breu recerca, tots els indicis portaven a l’arrestat, que ha donat un índex d’1,23 grams d’alcohol per litre de sang en el control que se li ha fet.

Les diverses fonts consultades han assegurat que no hi ha cap explicació raonable que hauria portat el detingut, un extemporer de nacionalitat argentina que tornaria a estar al Pas però sense estar regularitzat, a danyar el cotxe policial. El vehicle hauria aparegut amb els retrovisors trencats, els parabrises arrancats, danys als fars i a la carrosseria, sobre la qual s’hauria abraonat l’home. També s’hi hauria abocat el contingut de diversos cendrers.

La detenció s’ha practicat a 3/4 de 5 del matí després d’una breu enquesta una vegada descobert l’estat que presentava el vehicle. L’home continua arrestat en dependències policials en espera de passar a disposició judicial. El més probable, segons les fonts, és que se li realitzi un judici ràpid que comportarà una condemna condicional i la imposició d’una multa. Alhora, per la via administrativa se l’expulsarà.

D’altra banda, mitja hora després, i no sense resistència, també al Pas de la Casa s’ha detingut un turista irlandès que amb clars símptomes d’una forta embriaguesa estava protagonitzant un important aldarull que ha portat la policia a haver d’actuar i detenir l’home.

Comentaris (3)

Trending