Un infart ‘apaga’ per sempre la càmera de Pep Aguareles

Cap de l'Escola d’Art d’Andorra la Vella, el fotògraf ha mort sobtadament al seu domicili aquest matí a 53 anys; se li farà el funeral dimarts

-
-
La càmera fotogràfica i la creativitat de Pep Aguareles s’han apagat de sobte i per sempre aquest matí als 53 anys. Aguareles, actual cap de l’Escola d’Art comunal d’Andorra la Vella ha sofert un atac de cor al seu domicili i no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida. Inicialment, el funeral està previst que se celebri dimarts al matí.

Durant la jornada d’aquest dilluns s’acabaran de concretar els detalls del comiat del creador andorrà. En principi, aquest mateix dilluns a la tarda s’hauria de fer la vetlla a la sala comunal del carrer Prat de la Creu. La commoció a mida que es coneix la defunció del tot inesperada del fotògraf és més que notable.

Nascut a Andorra el 1965, Aguareles va iniciar l'any 1983 els estudis de fotografia a l'Institut d’estudis fotogràfics de la Generalitat de Catalunya. Al curs 88-89 estudia fotografia publicitària a l'IDEP. Paral·lelament, adquireix experiència en dos estudis professionals de Barcelona: el de Jordi Morgades de fotografia publicitària primer i posteriorment a l'estudi de moda de Jordi Blancafort.

El 1989 torna a Andorra per treballar com a fotògraf oficial del Govern i l'any 1992 passa a formar part de la plantilla de professors de l’Escola d’Art del comú d’Andorra la Vella com a encarregat del taller de fotografia. Actualment era el cap de l’Escola d’Art a banda de professor de fotografia. La càmera sempre l’acompanyava.

Comentaris (2)

Trending