Un històric militant carrega contra el PS per acceptar que altres afiliats assumeixin càrrecs a Govern

Joan Ramon Marina va ser el cap de llista a la territorial d’Andorra la Vella el 2015 i ha estat el cap de campanya en molts comicis deixa entreveure que abandona la formació per diferències amb la direcció

-
-
L’històric militant del Partit Socialdemòcrata (PS) Joan Ramon Marina ha deixat entreveure aquest dimarts a través de les xarxes socials que “abandonarà” la formació. Fa l’anunci lamentant el que ell considera una manca d’ambició del partit i el fet que la cúpula socialdemòcrata accepti que afiliats a la formació assumeixin càrrecs de responsabilitat en l’administració, fonamentalment, direccions. Encara que no ho diu, es podria estar referint a Xavier Llovera i Laura Vilella.

Marina, que des de fa temps ja evidencia una posició certament distant amb l’actual direcció del PS en moltes qüestions, ja no va estar implicat com ho havia estat en altres ocasions amb la campanya de les passades eleccions generals. De ben segur, la direcció de la formació tampoc no va confiar en ell com ho havia fet anteriorment. Marina va ser el cap de cartell del PS en la circumscripció territorial d’Andorra la Vella en els comicis del 2015; el 2011 havia format part de la llista socialdemòcrata per a les comunals de la capital.

En una doble piulada a Twitter, marina afirma que “abans d’abandonar” ha de dir el que pensa del PS. I afirma que són gent que “ni ambició no tenen” perquè la direcció diu “voler millorar resultats a les comunals -no guanyar, no, només millorar”. I la gran crítica és per acceptar que afiliats al partit assumeixin direccions en la nova administració trigovernamental. “Acceptar que militants significatius esdevinguin directors en l’actual Govern. Diran que són càrrecs tècnics…”

I aprofundeix en aquesta visió de la tecnicitat de les direccions governamentals. “Digueu-m’ho a la cara unes quantes vegades perquè ho entengui”, que són càrrecs tècnics les direccions. “M’han fotut d’hòsties a les darreres generals i durant anys a Govern per ser del PS perquè ara se’m digui que els directors són càrrecs tècnics. Au… Mai no ho han estat.”

Comentaris (1)

Trending