Un FC Andorra de nou sense gol domina però no pot superar el Nàstic (0-0)

Els tricolors sumen el tercer partit consecutiu sense guanyar i sense marcar, ja que, tot i ser millor que el conjunt grana, no aconsegueixen transformar cap de les seves oportunitats

Iker ha estat l'autor del gol de la victòria tricolor.

L’FC Andorra ha prolongat la seva ratxa sense guanyar i, el que és més inquietant sense marcar. Els tricolors han dominat el duel contra un Nàstic de Tarragona molt lluny del teòric aspirant a l’ascens que havia de ser aquesta temporada, però, una vegada més, ha tingut molt poc encert a l’hora d’aprofitar les oportunitats creades. Així, no ha pogut evitar cedir dos punts més a Prada de Moles i continuarà, una setmana més, fora de la zona de promoció.

El primer temps ha estat molt ensopit, amb un Andorra tenint la possessió de la pilota però sense gaire profunditat i un Nàstic que intentava, sense gaire èxit, aprofitar transicions ràpides per sorprendre. Així les coses, s’ha hagut d’esperar fins a la mitja hora per veure la primera, entre cometes, oportunitat. L’ha tingut al 29’ el grana Pedro, però amb un xut molt escorat i fluixet que Ratti ha aturat sense problemes. Quatre minuts després, els tricolors han tingut la primera aproximació clara amb una centrada de Feher des de la dreta que Juan Rodríguez, en l’intent de refusar, s’ha estat a punt d’introduir en la seva pròpia porteria.

El partit ha despertat en els minuts previs al descans. L’Andorra ha disposat de dues excel·lents ocasions per avançar-se. Primer, Riverola ha provat un xut amb rosca que Bernabé ha salvat i  Bover, a qui li ha caigut el refús, no ha encertat en la rematada.. Dos minuts després, una bona contra conduïda per Casadesús ha habilitat el mateix Bover per fer la passada de la mort a un Moha que, amb tot a favor i des de la frontal de la petita ha rematat per sobre del travesser.

Abans del descans, però,  els aficionats tricolors han tingut un bon ensurt. Ratti ha fallat en un refús i ha deixat la pilota a un Pol Ballesteros que ha intentat, sense encert superar-lo per dalt.

El segon temps ha continuat amb una dinàmica similar: clara possessió de l’Andorra i un Nàstic a l’expectativa, gairebé en moltes fases del duel donant la sensació de signar l’empat. El problema per als tricolors és que amb pilota s’han creat ocasions, però no hi ha hagut punteria per transformar-les. Bon exemple són les dues opcions que ha tingut Iker, al 50’ i al 61’, que han acabat amb xuts desviats. Tampoc ha trobat el camí del gol Vilanova, amb un bon cop de cap a la sortida d’un córner que ha estat repel·lit per la fusta (73’).

El Nàstic ha deixat fer a l’Andorra a l’espera de trobar la seva oportunitat, fos en una contra o en acció d’estratègia perquè, en joc, el conjunt grana ha donat moltes mostres del perquè es troba a la zona baixa de la taula. I li ha arribat al 83’, en un servei de córner. Habrán ha buscat bé la desmarcada però, afortunadament pels tricolors, la seva rematada ha sortit desviada a la dreta de la porteria de Ratti.

Musa ha tingut la darrera opció de l’Andorra, en una bona acció individual. Al costat del vèrtex dret de l’àrea, el davanter ha provat un fort xut que Bernabé ha salvat.

El 0-0 evidencia que l’equip travessa un petit sotrac de joc i resultats. I, sobretot, d’encert cara a porteria, especialment des de la lesió d’Ernest Forgas. La setmana que ve, nova oportunitat per trencar aquesta dinàmica amb la visita al camp de l’Ejea.

Camp: Prada de Moles.
FC ANDORRA (0): Ratti, Feher, Martos, Vilanova (Fede, 74’), Jilmar, Marchán, Riverola, Bover, Moha (Musa, 74’), Casadesús i Iker (Ludovic, 88’).
NÀSTIC DE TARRAGONA (0): Bernabé, Miranda, Bonilla, Juan Rodríguez, Goldar, Albarrán, Brugui (Ferran, 74’), Pol Ballesteros (Habrán, 56’), Gerard Oliva, Pol Domingo i Pedro.
Àrbitre: García Aceña (València). T.G.: Bover, Riverola, Ludovic, Vilanova / Goldar i Oliva.

Gabri: “Hem millorat en comparació a les darreres jornades”

L’entrenador de l’Andorra, Gabri García, no ha sortit content del camp, tot i que, a diferència de la setmana passada, l’enuig era només pel resultat, ja que “he millorat en el joc, després de les dues darreres jornades”. Per al tècnic, “l’equip ha tornat a créixer en ser protagonista i en tenir pilota”. Sobre els canvis, ha admès que el de Vilanova ha estat per “evitar quedar-nos de nou amb deu” i, en el cas de Moha, ha apuntat que “no s’estava trobant a gust en la seva qualitat de desbordar i no acabava d’estar fresc” i amb Musa “volíem tenir més centrades a l’àrea”.