Un deute és el possible motiu de l'apunyalament en una gasolinera de Santa Coloma

Comentaris

Un deute és el possible motiu de l\'apunyalament en una gasolinera de Santa Coloma
Un deute és el possible motiu de l\'apunyalament en una gasolinera de Santa Coloma

L'agressió amb unes tisores que un home ha infligit a un altre aquesta tarda en una gasolinera de Santa Coloma tindria un rerefons econòmic. Segons fonts properes a la investigació, l’agredit deuria diners a l’atacant que, aparentment sense intercanviar massa paraules i com embogit, hauria començat a clavar les tisores al presumpte deutor. La investigació està plenament en curs. L’agredit a l’hospital i l’agressor detingut al despatx central de la policia, on estan prestant declaració diferents testimonis dels fets. 

La nit es preveu llarga, segons algunes fonts, però els agents consideren que és en calent quan podran aconseguir més elements i més detalls dels fets ocorreguts. Això no obstant, no vol dir que les persones que ara prestin declaració no puguin tornar a ser citades més endavant. L’atacant tindria una trentena d’anys. I en un moment donat, pels volts de 3/4 de 7 de la tarda, s’ha abraonat vers l’altre home, i l’ha començat a apunyalar. Inicialment, alguns testimonis, principalment treballadors de la gasolinera, pensaven que l’arma era un ganivet. Fonts properes a la investigació, però, han assegurat que es tractava d’unes tisores. Només la intervenció de, com a mínim, un dels treballadors del grup empresarial del qual forma part l’estació de servei hauria evitat que l’aldarull tingués unes conseqüències encara més greus.

Els responsables de la benzinera han alertat la policia. I en qüestió de pocs minuts, fins a sis patrulles han arribat al lloc dels fets, han aïllat l’agressor, que ha quedat detingut, i han començat a prendre declaració de testimonis allí mateix per intentar aclarir els motius de tot plegat. L’agressor, aparentment embogit, nomes feia que clavar sense parar l’objecte punxant a l’altre home. Un comercial del negoci de vehicles del mateix grup s’hauria llançat sobre l’agressor, al qual ha començat a donar cops de puny sense parar. Quan la policia ha arribat al lloc dels fets, el suposat agressor ja havia quedat estabornit a conseqüència de l’actuació del venedor de cotxes que, segons algunes fonts, gràcies a la seva intervenció, hauria salvat sense dubte la vida de l’agredit.

 

 

Comentaris

Trending