Tres ferits lleus en un aparatós accident entre dos vehicles a l'altura de l'Estadi comunal

El xoc, que ha causat importants danys materials, ha obligat a tallar durant una hora l'avinguda Salou en sentit sud des de la rotonda de la Comella

El trànsit, de baixada, s'ha tallat a l'altura de la rotonda de la Comella.
El trànsit, de baixada, s'ha tallat a l'altura de la rotonda de la Comella.
Un aparatós accident ocorregut a l’entorn de 3/4 de 7 de la tarda a l'altura aproximada de l'Estadi comunal, a Andorra la Vella, ha obligat a tallar l’avinguda Salou, en sentit sud, des de la rotonda de la Comella i ha causat ferides de no massa consideració a tres persones. L'incident ha provocat un alentiment de la circulació en la xarxa viària i ha comportat que el trànsit s'hagués de desviar cap a les vies més urbanes.

Els dos cotxes implicats, que han patit importants danys materials, han estat un Renault Megane matriculat al Principat i Subaru Forester holandès. La policia, els bombers, l'ambulància i agents del servei de circulació de la capital s'han desplaçat fins l'indret on ha tingut lloc la col·lisió. Han resultat ferits en l’accident, la conductora del vehicle Renault, resident de 73 anys, i del vehicle Subaru, la passatgera davantera dreta i el seu fill, de 50 i 13 anys respectivament, no residents.

Els experts en atestats del cos d'ordre hauran d'establir les causes del sinistre, que ha ocorregut en un moment en què la calçada estava molla degut a la fina pluja que queia en aquell moment. L'automòbil holandès hauria envestit el cotxe andorrà des del darrere. En principi tots dos vehicles circulaven en el mateix sentit de la circulació, és a dir, en direcció a Espanya. Perquè els equips de salvament i d'ordre poguessin treballar adequadament el trànsit en aquella direcció per l'avinguda Salou ha estat interromput durant una hora.

Comentaris (2)

Trending