Un accident complica l’accés al Principat per la N-145, amb deu quilòmetres de retencions

El sinistre, amb tres vehicles implicats a la zona del Túnel del Bordar, no revestiria gaire gravetat

Equips sanitaris intervenint en l'assistència als afectats per l'accident, a la sortida del túnel.
Equips sanitaris intervenint en l'assistència als afectats per l'accident, a la sortida del túnel.

Un accident en què hi hauria implicats tres cotxes dificulta l’accés a Andorra per la N-145. L’accident s’hauria produït a la sortida nord Túnel del Bordar, i malgrat que en principi no revestiria gaire gravetat -els danys materials serien el més destacat inicialment-, sí que han contribuït a congestionar el trànsit. Hi hauria uns deu quilòmetres de retenció per entrar al Principat.

Fins al lloc de la topada s’hi han desplaçat, a banda de dotacions dels mossos d’esquadra i seguint els protocols establerts, dos vehicles de bombers i tres ambulàncies. La policia catalana és la que regula la circulació en el punt on hi ha hagut el xoc. Per ara no s’ha tallat el trànsit però sí que es circula molt lentament. I donat que ja des de mig matí hi havia un notable volum d’automòbils que pretenia arribar a Andorra, tot plegat ho ha complicat més.

Els bombers s'han hagut de fer càrrec de dues persones que han resultat amb ferides lleus. La topada en cadena ha sigut a l'interior del túnel, pràcticament però a la sortida nord, és a dir, en sentit Andorra. Per tant, a l'altura de la població d'Anserall i a molts pocs metres abans d'arribar al punt quilomètric número 2 de la carretera N-145. Una vegada finalitzada la intervenció dels cossos de seguretat i salvament, s'ha anat restablint la marxa i s'ha anat diluint la retenció.

Etiquetes

Comentaris

Trending