Un accident amb un ferit lleu a l’interior del túnel de la Tàpia obliga a tancar-lo durant més de quatre hores

Els serveis d’emergència han estat durant una bona estona netejant el vial i malgrat l’espectacularitat del sinistre el conductor de la furgoneta sols ha patit policontusions

-
-
Un accident a l’interior del túnel de la Tàpia ha obligat a tancar-lo durant poc més de quatre hores. Els serveis de manteniment han estat durant una bona estona fent tasques de neteja de la galeria i les comprovacions oportunes després que una furgoneta que circulava en direcció sud, és a dir, cap a Espanya, hagi picat contra la paret interior dreta i hagi bolcat, causant ferides que no han revestit massa gravetat, al conductor i únic ocupant.

El sinistre ha ocorregut poc abans de 2/4 de 10 del matí i s’hi ha vist implicada una Renault Kangoo Combi 1.5 DCI matriculada al Principat. Els especialistes en atestats de la policia estan treballant per saber què ha causat el sinistre. Quan sigui donat d’alta el conductor de la furgoneta, un fet que succeirà durant aquesta tarda a molt estirar, els agents podran obtenir més informació. El que està clar és que el vehicle s’ha descontrolat, ha picat contra la paret interna dreta i ha bolcat dins mateix del túnel, patint greus desperfectes. 

El sinistre ha obligat a tallar el vial en els dos sentits de la circulació i el trànsit s’ha desviat tot ell per les avingudes Francesc Cairat i Rocafort de Sant Julià, amb la qual cosa hi ha hagut moments de complicació viària des d’aquella hora i fins pràcticament les 2 de la tarda, en què s'ha tornat a posar en servei, una vegada han acabat els treballs de neteja i altres comprovacions necessàries. 

El conductor de la furgoneta, un jove resident de 24 anys, ha sortit projectat de l’interior del vehicle arran de la col·lisió. Immediatament després, i tot i que ja d’entrada no semblava que les ferides sofertes revestissin excessiva gravetat, ha estat traslladat a l’hospital, on se li han estat practicant les proves oportunes. Segons fons hospitalàries, a l’home se li han diagnosticat diverses contusions que no obligaran, però, a mantenir-lo ingressat. Una vegada s’hagin fet totes les revisions mèdiques serà donat d’alta.

 

Comentaris (1)

Trending