La Unió Hotelera preveu una ocupació del 19% aquest cap de setmana

L'associació té 18 hotels oberts i la majoria de clients per aquest divendres i dissabte són catalans

La previsió d'ocupació hotelera per aquest cap de setmana és del 19%.
La previsió d'ocupació hotelera per aquest cap de setmana és del 19%. Altaveu

La Unió Hotelera preveu una reserves d'un 19% als seus 18 establiments oberts de 82. La majoria són clients procedents de Catalunya. Tot i que les xifres no són les habituals en aquesta època de l'any, des de l'associació creuen que això els permet anar agafant rodatge quan s'aixequin les restriccions de mobilitat.

L'ocupació no és ni de lluny la que voldrien però podran anar treballant encara que sigui a mig gas. Esperen que la situació millori a partir del 9 de maig quan acabi l'estat d'alarma. Els hotelers han tingut una temporada d'hivern en blanc i una Setmana Santa molt fluixa i que hauria pogut estar millor si l'avís que permetia l'accés a Andorra hagués tingut lloc abans i no el dia abans del Dijous Sant. L'ocupació va ser finalment del 36,5% quan inicialment se situava en només un 10%.

Ara tenen totes les esperances dipositades en la temporada d'estiu ja que la passada va ser força bona. El desig dels visitants d'anar a destinacions de muntanya i de natura hi pot contribuir. El sector hoteler ha estat el més afectat per la pèrdua de llocs de treball durant la pandèmia de coronavirus.

Comentaris

Trending