El Trial de Sant Julià permet sostenir la caiguda d’ocupació la tercera setmana de setembre

Del 14 al 20 de setembre ‘només’ quatre de cada deu llits disponibles, que són molt menys del total del parc hoteler del Principat, van ser utilitzats

Habitació d'un hotel d'Andorra.
Habitació d'un hotel d'Andorra. ARXIU

L’ocupació hotelera comença a ressituar-se després de les setmanes fortes de l’estiu que acaba. La tercera setmana de setembre ja va començar a posar, malauradament, les xifres al seu lloc. I encara bo de les proves del Mundial de Trial a Sant Julià, que van fer que l’ocupació fos molt més alta que les setmanes precedents a la parròquia i sostingués la caiguda.

‘Només’ quatre de cada deu llits disponibles, que són molt menys dels que permetria el total del parc hoteler del Principat atès que hi ha molts afiliats de la Unió Hotelera (UHA) que ja no obren els seus dispositius, van ser ocupats del 14 al 20 de setembre. I, essencialment, l’ocupació va ser alta el cap de setmana, just quan es va celebrar el trial, en el cas de Sant Julià.


ocupacio


Les ocupacions de la darrera setmana estan "on les preveiem, per sota del 40% d’ocupació mitjana. Esperem aquesta dinàmica durant tota la tardor, ja que durant aquest període només els caps de setmana és quan tenim certa activitat”, han assegurat des de l’UHA. En concret, l’ocupació mitjana va ser del 39,21%, amb Escaldes (54%) i Andorra la Vella (48%) com a principals referents. Per nacionalitats, set de cada deu turistes van ser espanyols. Dos dels tres restants francesos. I el restant, repartint entre diverses nacionalitats.

Etiquetes

Comentaris

Trending