Sorpresa entre veïns d’Encamp pel ‘reviscolament turístic’ d’un pont tibetà tancat al públic

En el vídeo de la campanya promocional de l’estiu a Andorra hi apareixen visitants transitant per una passarel·la mòbil als Cortals que fa molt temps que, denuncien residents a la parròquia, està precintada pel seu deteriorament

Captura de pantalla on apareix el pont tibetà en qüestió.
Captura de pantalla on apareix el pont tibetà en qüestió.

El fet d’usar imatges de recurs de vegades porta a ensurts o suposats a equívocs. En tot cas, veïns d’Encamp s’han mostrat estupefactes que en el nou audiovisual que promociona l’estiu a Andorra, un vídeo que des d’aquest final de setmana es projecta en diferents plataformes i que Andorra Turisme va presentar dijous, hi apareguin visitants transitant com si tal cosa en el pont tibetà que hi ha als Cortals d’Encamp.

Els veïns en qüestió recorden que aquesta passarel·la mòbil fa molt temps, anys, que es va precintar pel mal estat que presentava, i que fins fa poc la situació era la mateixa, amb la qual cosa creuen que la situació és la mateixa i que s’hauria d’anar més en compte de projectar segons quines imatges. “És com la revolada que hi va haver fa uns anys amb el sector hoteler quan apareixien unes imatges de tendes de campanya, quan l’acampada, sobre el paper, està prohibida”.

Alguns dels bànners de la campanya publicitària.

Relacionat

Aire lliure, el Tour de França i l’Andorra Mountain Music han de ser els grans esquers de l’estiu

En tot cas, la campanya vol mostrar una imatge d’una Andorra saludable i on es pot respirar aire pur. L’aire lliure és el reclam estiuenc del Principat, amb una inversió de gairebé 3,4 milions d’euros per promocionar la destinació andorrana des del vessant del paratge natural, que permet una estada vacacional de llarga durada i, també, per ser indret d’escapada en un entorn més urbà i comercial.

Comentaris (3)

Trending