Sis de cada deu llits hotelers s’omplen cada dia tot i haver passat el Nadal

L’ocupació mitjana en els establiments adherits a la Unió Hotelera va superar el 81% el darrer cap de setmana

Comentaris

Rètol d'un hotel.
Rètol d'un hotel. Toni Solanelles

L’ocupació hotelera manté un bon comportament tot i haver-se finalitzat ja el període nadalenc. La darrera setmana, els establiments adherits a la Unió Hotelera (UHA) han tingut sis de cada eu llits ocupats, una bona xifra segons la patronal hotelera, que eleva a més el 81% l’ocupació mitjana el darrer cap de setmana.

Segons els portaveus de la UHA, un cop passades les festes, “tenim encara una bona ocupació tant entre setmana com el cap de setmana”. “A nivell orientatiu, sembla que gener, de moment, els caps de setmana continuarem tenint bones xifres d’ocupació”. Una altra cosa és que el bn comportament intersetmanal es pugui mantenir. Aquest és un els dubtes que té el sector, més encara essent tant volàtils com són les reserves.

ocupacio

L’ocupació mitjana el darrer cap de setmana no queda especialment lluny de les que hi va haver per la setmana posterior a Nadal i que incloïa Cap d’Any (de l’ordre del 89%) i el de la setmana del pont llarg amb el dia de Reis inclòs, que va arribar pràcticament al 87%. Aquest cap de setmana últim l’ocupació ha estat del 81,64%.

Comentaris

Trending