Signat el conveni marc per a la celebració del Congrés de neu i de muntanya 2022

Canillo serà l’amfitriona i les sessions de treball es faran al Centre de Congressos d'Andorra la Vella

La ministra de Turisme, Verònica Canals, i el secretari general de l’OMT, Zurab Pololikashvili, han signat el conveni.
La ministra de Turisme, Verònica Canals, i el secretari general de l’OMT, Zurab Pololikashvili, han signat el conveni. SFGA

La ministra de Turisme, Verònica Canals, i el secretari general de l’Organització Mundial del Turisme (OMT), Zurab Pololikashvili, han signat aquest dimarts el conveni marc per a la celebració de l’11è Congrés mundial de turisme de neu i muntanya 2022. 

La signatura s’ha fet en el marc de la XIII Trobada Empresarial Iberoamericana, on Canals i Pololikashvili han participat en una taula rodona sobre el repte de la recuperació del turisme a Iberoamèrica. Posteriorment a la conferència, la ministra i el secretari general també han presidit una reunió del Patronat de la Fundació OMT·Themis.

 Així, el text recull que la parròquia de Canillo serà l’amfitriona del Congrés 2022 i que les sessions de treball es desenvoluparan al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. L’esdeveniment té lloc cada dos anys, però l’edició del 2020 va haver-se d’ajornar degut a l’afectació de la pandèmia mundial provocada pel coronavirus. És aquesta edició la que es té previst recuperar l’any vinent.

Etiquetes

Comentaris

Trending